Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες στην Αθήνα. Ελάχιστη online παραγγελία 40€

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ευχαριστούμε πολύ που επιλέξατε να ψωνίσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα! Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες.

Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε μια εύκολη & ευχάριστη εμπειρία, και για αυτό έχουμε κάνει τη λειτουργία του e-shop μας εύχρηστη και απλή για εσάς. Αν όμως προτιμάτε να εκτελέσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά, μπορείτε απλά να μας καλέστε στο 2103300018 και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Αν έχετε την οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα προϊόντα μας και τους τρόπους παραγγελίας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!

Bamboo Vegan
Προϊόντα Vegan Διατροφής
Σόλωνος 102 & Μαυρομιχάλη, Αθήνα 10680


ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ BAMBOO VEGAN - ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

- Αφού ολοκληρώσετε την ηλεκτρονική διαδικασία παραγγελίας, θα λάβετε ένα email που γνωστοποιεί ότι η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί. Στις επόμενες ημέρες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά, για να επικυρώσουμε την ημέρα και ώρα παράδοσης*. Οι παραγγελίες στέλνονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα κατευθείαν στην πόρτα σας. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο αυξημένος όγκος παραγγελιών μπορεί να καθυστερήσει μια παραγγελία έως 2-3 ημέρες, αν και προσπαθούμε να παραδίδουμε εντός 1-2 ημερών από την ημέρα της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, πάντα προσπαθούμε να ενημερώνουμε εγκαίρως, και να γνωστοποιούμε την ημέρα και ώρα αποστολής.

*στην περίπτωση που δεν μπορούμε να σας βρούμε τηλεφωνικά (π.χ. λάθος τηλέφωνο/κλειστός παραλήπτης/μη απάντηση), η παραγγελία ΔΕΝ εκτελείται.

 

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ & ΚΟΣΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΘΗΝΑ

- Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε όλη την Αθήνα και παραδίδονται στο χώρο σας από υπάλληλο του Bamboo Vegan. Το κατάστημά μας παρέχει υπηρεσία δωρεάν παράδοσης για παραγγελίες άνω των 40 ευρώ (εντός ορίων Αθήνας - επικοινωνήστε με το κατάστημα για να εξακριβώσετε αν η περιοχή σας καλύπτεται, εάν βρίσκεται στα ευρύτερα όρια της Αθήνας αλλά είναι απομακρυσμένη).

- Για παραγγελίες 25-40 ευρώ, το κόστος μεταφορικών εξόδων είναι 5 ευρώ ανά παραγγελία. Για απομακρυσμένες περιοχές στα προάστια της Αθήνας, το κατάστημα επικοινωνεί με τον πελάτη για διευκρινίσεις σχετικά με την παραγγελία και τα μεταφορικά.

- Δυστυχώς, στην παρούσα φάση το κατάστημά μας αδυνατεί να παραδώσει παραγγελίες κάτω των 25 ευρώ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο πελάτης λαμβάνει σχετικό ενημερωτικό μήνυμα SMS/email.

 

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ - ΕΠΑΡΧΙΑ (ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!)

Στην παρούσα φάση δεν δεχόμαστε ηλεκτρονικές παραγγελίες για επαρχία. Αν θέλετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με το κατάστημα, και να εξακριβώσουμε αν θα μπορούσαμε  να σας εξυπηρετήσουμε/αποστείλουμε μια παραγγελία.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

- Η πληρωμή γίνεται με μετρητά (αντικαταβολή) κατά την παράδοση. Στην παρούσα φάση, δεν διαθέτουμε υπηρεσία πληρωμής με φορητό POS. Κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης, μπορείτε να προπληρώσετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ & ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

- Μπορείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία μέχρι και τη στιγμή που θα σας πάρουμε τηλέφωνο για να κανονίσουμε την παράδοση. Εναλλακτικά, η ακύρωση πρέπει να γίνει σε κάποιον υπάλληλο του καταστήματος, τηλεφωνικά ή μέσω email.

- Εαν ο πελάτης αντιληφθεί κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία ή την παραλαβή των προϊόντων, μπορεί να ενημερώσει το κατάστημα και να ζητήσει αντικατάσταση του προϊόντος, ή να ζητήσει επιστροφή χρημάτων.

 

ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

- Στην περίπτωση που υπάρχει κάποια έλλειψη προϊόντος (δηλαδή που δεν βρίσκεται σε στοκ), το Bamboo Vegan θα σας ενημερώσει πριν την παράδοση και μπορεί προτείνει κάποιο ανάλογο προϊόν που να πληροί τις ίδιες προϋποθέσεις. Σε περίπτωση που δεν θέλετε κάποιο άλλο προϊόν, το ποσό του προϊόντος θα αφαιρεθεί από το σύνολο της παραγγελίας σας.