ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ευχαριστούμε πολύ που επιλέξατε να ψωνίσετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Bamboo Vegan! Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες και επικοινωνήστε με το κατάστημα μας για οποιαδήποτε απορία.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι πελάτες μας αξίζουν ό,τι καλύτερο στη vegan διατροφή. Έτσι, εργαζόμαστε καθημερινά στο να σας προμηθεύουμε με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, τα οποία παράγονται από εταιρείες που λειτουργούν με υπευθυνότητα απέναντι στο περιβάλλον και τον καταναλωτή.

Αποσκοπούμε πάντα στο να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση, και για αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε την όλη λειτουργία του e shop μας όσο πιο εύκολη και απλή για εσάς.

Αν έχετε την οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα προϊόντα μας και τους τρόπους παραγγελίας ή αν χρειάζεστε οποιαδήποτε βοήθεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 330008 ή στο info@bamboovegan.com

Bamboo Vegan
Προϊόντα Χορτοφαγικής Διατροφής
Ζωοδόχου Πηγής 8-10, Αθήνα 10678


ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ BAMBOO VEGAN
- Αφού ολοκληρωθεί η απλή διαδικασία παραγγελίας (επιλογή προϊόντων και checkout - δείτε επόμενη παράγραφο), θα λάβετε ένα email που θα γνωστοποιεί ότι η παραγγελία σας έχει καταχωρηθεί. Το Bamboo Vegan θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά πριν την παράδοση, για να επικυρωθεί η ημέρα και η ώρα παράδοσης*. Οι παραγγελίες στέλνονται όσο το δυνατόν γρηγορότερα, συνήθως 1-2 ημέρες από την ημέρα της καταχώρησής τους, χωρίς όμως να αποκλείεται και η αυθημερόν παράδοση (πάντα βάσει τηλεφωνικής ενημέρωσης από εμάς). Σε ιδιαίτερες περιστάσεις όπου προκύπτει κάποια καθυστέρηση, το κατάστημα πάντα προσπαθεί να ενημερώνει εγκαίρως, και γνωστοποιεί την ημέρα και ώρα αποστολής.

*στην περίπτωση που δεν μπορούμε να βρούμε έναν πελάτη τηλεφωνικά (π.χ. λάθος τηλέφωνο/κλειστός παραλήπτης/μη απάντηση), η παραγγελία ΔΕΝ παραδίδεται.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ - με λίγα & απλά βήματα
- Περιηγηθείτε στο e-shop μας χρησιμοποιώντας την οριζόντια μπάρα στα αριστερά της κεντρικής σελίδας. Βρείτε τα προϊόντα που χρειάζεστε από τις ανάλογες υποκατηγορίες και ολοκληρώστε την παραγγελία σας, ακολουθώντας τα αντίστοιχα βήματα που αναγράφονται επί της οθόνης. Εναλλακτικά, μπορείτε απλά να σημειώσετε τα προϊόντα που θέλετε, και να στείλετε την παραγγελία σας γραπτώς με email, ή να μας τη δώσετε τηλεφωνικά. Σε περίπτωση που καταχωρήσατε μια παραγγελία και συνειδητοποιήσατε ότι ξεχάσατε κάποιο προϊόν, μπορείτε να κάνετε μια συμπληρωματική παραγγελία στο e shop, ή να συμπληρώσετε τα προϊόντα που θέλετε με ένα email ή τηλεφωνικά.

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΑΘΗΝΑ
- Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε όλη την Αθήνα και παραδίδονται στο χώρο σας από υπάλληλο του Bamboo Vegan. Το κατάστημά μας παρέχει υπηρεσία δωρεάν παράδοσης για παραγγελίες άνω των 40 ευρώ (εντός ορίων Αθήνας - επικοινωνήστε με το κατάστημα για να εξακριβώσετε αν η περιοχή σας καλύπτεται, εάν βρίσκεται στα ευρύτερα όρια της Αθήνας αλλά είναι απομακρυσμένη).

- Για παραγγελίες 25-40 ευρώ, το κόστος μεταφορικών εξόδων είναι 5 ευρώ ανά παραγγελία. Για απομακρυσμένες περιοχές στα προάστια της Αθήνας, το κατάστημα επικοινωνεί με τον πελάτη για διευκρινίσεις σχετικά με την παραγγελία και τα μεταφορικά.

- Δυστυχώς, στην παρούσα φάση το κατάστημά μας αδυνατεί να παραδώσει παραγγελίες κάτω των 25 ευρώ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο πελάτης λαμβάνει σχετικό ενημερωτικό μήνυμα SMS.

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ - ΕΠΑΡΧΙΑ
- Το κατάστημά μας στέλνει παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα. Το κόστος των μεταφορικών διαφέρει (από 5-10 ευρώ) ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται ο παραλήπτης, και του κόστους χρέωσης από τις μεταφορικές εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε. Όλες οι παραγγελίες στέλνονται με μεταφορικές εταιρίες και παραδίδονται στο χώρο σας. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις που η συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία αδυνατεί να παραδώσει ή δεν υπάρχει αντίστοιχη μεταφορική εταιρεία για την εν λόγω περιοχή, η αποστολή ακυρώνεται ή γίνεται κατόπιν συνεννόησης. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το Bamboo Vegan αναλαμβάνει να ενημερώσει τον πελάτη εγκαίρως.

- Προϊόντα ψυγείου και κατάψυξης στέλνονται μόνο με μεταφορικές εταιρείες που διαθέτουν υπηρεσία ψυγείου ή κατάψυξης, και η ημερομηνία αποστολής εξαρτάται από τα δρομολόγια της αντίστοιχης εταιρείας.

- Για κάποιες περιοχές της Ελλάδας, δεν υπάρχει ανάλογο δίκτυο μεταφορικής εταιρείας με υπηρεσία ψυγείου. Το Bamboo Vegan έχει το δικαίωμα να ακυρώσει ή να αφαιρέσει προϊόντα από την παραγγελία, σε περίπτωση που η δυσκολία παράδοσης σε μια συγκεκριμένη περιοχή εμπεριέχει τον κίνδυνο αλλοίωσης των προϊόντων. Σε αυτή την περίπτωση, πάντα φροντίζουμε να σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά.

- Σε περίπτωση χρήσης παγοκυστών, η χρέωση είναι 1,5/παγοκύστη.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
- Για παραγγελίες εντός Αθήνας, η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή (πληρώνετε τον υπάλληλό του Bamboo Vegan με μετρητά κατά την παράδοση).

- Για παραγγελίες εκτός Αττικής, η πληρωμή γίνεται με κατάθεση στο λογαριασμό του καταστήματος στην τράπεζα Eurobank πριν ή μετά την αποστολή των προϊόντων (σύμφωνα με τη συνεννόηση που έχει προηγηθεί με το κατάστημα).

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
- Μπορείτε να ακυρώσετε μια παραγγελία μέχρι και τη στιγμή που θα σας πάρουμε τηλέφωνο για να κανονίσουμε την παράδοση ή αποστολή. Εναλλακτικά, η ακύρωση πρέπει να γίνει σε κάποιον υπάλληλο του καταστήματος, τηλεφωνικά ή μέσω email.

- Εαν ο πελάτης αντιληφθεί κάποιο πρόβλημα με την παραγγελία ή την παραλαβή των προϊόντων, μπορεί να ενημερώσει το κατάστημα και να ζητήσει αντικατάσταση του προϊόντος, ή να ζητήσει επιστροφή χρημάτων. Προβλήματα που δικαιολογούν την αντικατάσταση ή την επιστροφή χρημάτων είναι η παραλαβή προϊόντων με ληγμένη ημερομηνία, αλλοιωμένα προϊόντα από σημαντική καθυστέρηση στον τρόπο αποστολής, κατεστραμμένες συσκευασίες προϊόντων που προκλήθηκαν κατά τη μεταφορά.

ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
- Στην περίπτωση που υπάρχει κάποια έλλειψη προϊόντος (δηλαδή που δεν βρίσκεται σε στοκ), το Bamboo Vegan θα σας ενημερώσει πριν την παράδοση και μπορεί προτείνει κάποιο ανάλογο προϊόν που να πληροί τις ίδιες προϋποθέσεις. Σε περίπτωση που δεν θέλετε κάποιο άλλο προϊόν, το ποσό του προϊόντος θα αφαιρεθεί από το σύνολο της παραγγελίας σας.